Veteranbiler

Det finnes så mange ulike interesser for biler der ute. Mange elsker lukten av en ny bil, mens andre elsker å gå på skattejakt for å finne sin drømmeveteranbil. Det er det som er så spennende med bil, det finnes noe for alle og enhver.

Hva regnes egentlig som en veteranbil?

Klassiske biler regnes som veteraner når de er mer enn 30 år gamle.

Dette betyr at du hvert år finner nye veteranbiler på markedet, og det er gøy å følge med her på hva slags biler som blir veteran i år!

Det er også forskjeller på moderne veteranbiler og eldre veteranbiler.

Hva er fordelene med veteranbil?

Kanskje du skal sjekke om du har en veteranbil på denne siden her?

Før fikk man faktisk lov til å slippe å betale årsavgift på veteranbiler. Dette ble snudd om på i 2005.

Noe som også har vært svært positivt er det faktum at du garantert kommer til å få oppmerksomhet når du tar med veteranbilen ut på en kjøretur. For noen spesielle typer biler finnes det også spesifikke typer messer der du kan finne andre interesserte.

Det finnes jo også veteranbilstevner der biler uavhengig av merke og alder kan møte opp. Dette er et utrolig flott forum for å kunne dele sin interesse på.

Hva er ulempene med veteranbil?

Det å skaffe seg produkter fra Work System når det kommer til veteranbiler er nok en veldig god idé. Det kan lønne seg å vite hvilke deler du trenger når, og hvor de er å finne. De fleste delene til veteranbiler finnes jo ikke nye, så da kan det være vanskelig å finne hvis noe plutselig går galt.

Det er også andre regler og vilkår som gjelder for veteranbiler. Disse er individuelle til hver enkelt bil eller merke, så dette må absolutt sjekkes opp i før du setter bilen på veien.

Bør jeg skaffe meg en veteranbil?

Det kan jo være at du faktisk har en veteranbil. Det er mange som ikke innser at bilen deres er så gammel at den regnes som en veteran. Men det å skaffe seg en veteranbil er ofte sett på som en livsstil. Det er i alle fall mye arbeid som går med til det. Hvis du vil skaffe deg en strøken veteranbil som andre har gjort alt arbeidet på, er det absolutt mulig, men det kommer nok til å koste deg dyrt. En type bil som har vært svært populær å ruste opp de siste årene er Volkswagen Camper, og prisene tyder på at den fortsatt er svært populær. Det er nesten umulig å finne en billig en, for å si det sånn. Da har du funnet nåla i høystakken!

Hva slags bil kunne du tenke deg å ha?