De beste skjørtene å rægge i

Å rægge har blitt like populært som på 60-tallet da alle var ute å rægga. Ræggere, eller raggare som det egentlig heter på svensk, er tilsynelatende formålsløs bilkjøring hit og dit. Men det er ikke uten mål og mening, for det er selve råningen i seg selv som er viktigst.

I dag har vi også sett flere og flere damer melde seg på råningen. Det er ganske digg å se så mange jenter som virkelig trykker denne bil-kulturen til sine bryst. Men hvordan kan man rægge om man fortsatt er en pyntelig og fin nikkedukke? Her får du 5 tips til skjørt for rægging.

1.Ribbestrikket skjørt

Ribbestrikket skjørt har et linne som går i knehøyde, men har en stilig splitt på siden. Skjørt som dette passer både i førersetet og bak, fordi det gir deg god beinføring og gjør at du kan bevege deg fritt. Dessuten er det mange som også ser på plagg som kort strikkegenser som passer utmerket til dette skjørtet. Det er blant annet fordi de passer sammen, og gir deg en avslappet look.

2. Circle PU skjørt

Dette er et skjørt som har akkurat det du trenger for å kjøre en rånerbil. Dette skinnskjørtet er kort, men veldig stilig. Svart skinn har et stilig gjenskinn i materialet som gjør at du vil stikke deg ut i mengden. Kombiner med kule sneakers eller høyhælte støvletter. Ikke noe er stiligere enn skinn på en rånerjente. Passer dette med en skinnvest, så garanterer vi at du blir kveldens dronning.

3. Strikket midiskjørt

Midiskjørtene er populære fordi de har en stram passform, men samtidig så er det veldig funksjonelt. Her blottlegger man ikke beina, men kun anklene. Kan være kjekt på kveldene når det er litt kaldere ute. Her slipper man en gnagende kant i setet, da skjørtet går langt ned på foten. Dette skjørtet sammen med en bomberjakke viser gjengen hvem som sitter i førersetet.

4. Volanger miniskjørt

Dette skjørtet med rysjer sitter høyt i midjen og har god passform. Et stilig uttrykk på en rånerjente som vil uttrykke femininitet og modernitet. Volanger er et merke av høy kvalitet og skjørtet er laget av resirkulerbar polyester. Dette skjørtet passer utmerket i baksetet, men for all del, sett deg og kjør.

5.Organisk denim-skjørt

Miljøbevissthet har blitt en dyd og organiske plagg har tatt over motebildet. Dette skjørtet har virvler i designet og har et tettsittende snitt. Knapper i livet gjør det enkelt å kle på og av. Organisk denim er laget med bomull. Skjørtet passer en tøff denimjakke og bandana. Du utstråler at du er moderne, moteriktig og klar for motor-drønn og eklatantiske girskift.

Nå har du fått 5 tips til skjørt for rægging, tar du skrittet til moteriktige klær?