Ikke bare spare, men TJENE penger på hobbyen din!

Hvor mange millioner kroner tror du det brukes i Norge hvert eneste år på de enkleste av de enkle oppgaver når det kommer til vedlikehold og service av bil?

Fra oljeskift og bytte av lyspærer, til mer krevende oppgaver som for eksempel å bytte bremser, eksosanlegg og clutch..

Mange får fnatt bare av å tenke på fikse ting på bilen sin selv, og velger heller å gi oppgaven videre til verksted som vet å ta seg betalt for arbeidet sitt, uansett om det er en krevende oppgave eller ei!

Men for å sitere en av bilbransjens store menn opp igjennom

tidene,`Henry Ford: Nothing is particularly hard, if you divide it into small jobs.`

Altså, det som kan virke som en uoverkommelig mur av deler, skruer, reimer og slit, er ikke nødvendigvis så vanskelig hvis du bare vet å dele det opp i mindre oppgaver!

Dette blir bekreftet av Brooms bilekspert Benny Christensen

Men hvis du ikke er av de mest nevenyttige finnes det fortsatt håp, det kan undertegnede bekrefte!

Haynes Repair Manual heter i så tilfelle din livredning, denne boken som kan bestilles via nettet, eller kjøpes på Biltema for en billig penge kan spare deg for tusenvis av kroner iløpet av året!

Den kommer spesialtilpasset hver enkelt bilmodell, enten du kjører Toyota, Volkswagen eller et utall andre merker. Hver oppgave er kategorisert i vanskelighetsgrad så du ikke tar deg vann over hodet, og du følges steg for steg igjennom oppgaven med både bilde og godt beskrivende tekst!

Er du redd for å ødelegge noe på bilen?

I et av verdens rikeste land er bruktbiler noe du kan få for en billig penge, på Finn.no finnes det utallige gamle bruktbiler som du kan få for noen få tusenlapper, gjerne med bremser som allerede må byttes, da har du noe å lære fra, samtidig som du kan få en svært rimelig andrebil for familien!

Det som er viktig å huske på når du skal ta fatt på denne pengebesparende hobbyen er i første omgang, sikkerhet!

Et trygt underlag for bilen å stå på, en pålitelig jekk og en eller to støttebukker så du vet at jobben ikke vil gå utover helsen..

Nå kan du fakturere uten firma

Men, tittelen sa ikke bare spar penger, men tjen penger på hobbyen din, å skru bil..

Du slipper heldigvis å ha midler til å starte ditt eget verksted!

De fleste vil selv etter å ha lest denne teksten fortsatt ikke våge å skru selv.

Hvis du da har kompetanse og lisens til å ta oljeskift for de, eller selv noe så enkelt som å bytte dekk for dem, så har du i dag muligheten for å fakturere selvom du ikke eier ditt eget firma.

Via Frilans Finans har du nå muligheten til å sende faktura, hvor de tar seg av skatt og andre lovpålagte forhold, og du enkelt kan fokusere på din nye lukrative hobby!

Vinn vinn kalles det, så ikke undervurder verdien av å lære seg nye evner og egenskaper som fort kan brukes for å finansiere din neste ferie eller mobiltelefon!