Derfor trenger du en bil!

 

Det finnes mange grunner til at Man trenger en bil. Den aller største grunnen er at det er det enkleste fremkomstmiddelet man kan benytte for å komme seg fra A til B. Man har som regel mange aktiviteter man må gjennom i løpet av hverdagen, som for eksempel jobb, skole, handle mat, trening, besøke venner osv. Å kjøre bil til alle dagens gjøremål er uten tvil den mest behagelige måten å komme seg rundt på.

Når man har bil slipper man å tenke på å rekke buss eller tog, eller å måtte stå på trikketuren på vei til jobb. Man kan sitte i fred og ro i sin egen bil, høre på akkurat den musikken man selv ønsker, og drikke morgenkaffen uten at noen skumper borti deg. Spesielt om man bor et stykke utenfor byen kan det være lurt med en bil. Kollektivtilbudet er ikke alltid like godt utbygd når man bor på landet, derfor blir det høyst nødvendig å eie en bil.

Dersom man bor på landet tar det som regel også kortere tid å benytte seg av bil fremfor buss eller tog, fordi man slipper å bruke tid på å komme seg til busstoppet eller togstasjonen, for deretter å stå og vente. Å kjøre bil vil i slike tilfeller være veldig mye mer behagelig, og i noen tilfeller vil det være høyst nødvendig, for eksempel om man glemmer noe på butikken eller må et sted på spesielle tider av døgnet.

Mange nordmenn trener i sin hverdag, og de fleste legger slike aktiviteter til kveldstid. Dersom man bor på landet, og er langt fra alle treningstilbud, vil det være enklere å kjøre til trening. Om man driver med en idrett vil det ofte være kamper eller turneringer på steder det ikke er like enkelt å komme seg til, derfor trenger man en bil, slik at man rekker frem i tide. Ved slike tilfeller kan det være kjekt å kjøre sammen, ved at man sitter på hverandre, og kjører på tur.

Uansett om man bor på landet eller i byen vil man på et tidspunkt ha bruk for en bil, og derfor trenger alle nordmenn en bil i hverdagen. Norge er et langstrakt land med mye variasjon i naturen, noe som fører til at man trenger en bil enten for å komme seg på fjellet eller til stranden, fordi det ikke alltid er et like godt kollektivtilbud slike steder.